Vařit si oběd do práce je úsporné a zdravé. Má to ale i nevýhody REPORTÁŽ

Stále víc Čechů si jídlo do práce připravuje doma. Kromě toho, že je to levnější, je to dané i větším zájmem lidí o to, co vlastně jedí, ale také snahou ušetřit v zaměstnání čas...

Sledujte aktuální dění i online na Primě PLAY – Zprávy.

 

V první polovině dvacátého století nebylo nošení vlastního oběda do práce ničím neobvyklým. S postupným rozvojem závodního stravování od toho Češi sice upustili, poslední dobou se ale k vlastnímu, doma připravenému jídlu zase vracíme. Jídlo do práce z domova v krabičkách si nosí více než jeden a půl milionu Čechů. Důvody jsou hned dva: Jeden je ušetřit, druhý je jíst zdravě. Podle odborníků má ale jídlo z domova – tedy sebák – i své nevýhody. Jaké? To zjistíte v reportáži Marcely Svobodové, redaktorky Zpráv FTV Prima. Podívejte se...

 >>> Chcete SPOŘIT na penzi? Pro rychlou orientaci doporučujeme srovnat nabídky v online kalkulačce doplňkového penzijního spoření.

 

Novinky pro spotřebitele a spoustu tipů, jak ušetřit, najdete i na Facebooku Prima RÁDCE. Přidejte si nás...

Diskuze

Právní poradenství
Právní poradna
Nebo volejte pište
810 811 812 info@prima-radce.cz

reklama